Ποιοι είμαστε

Η Ιδιωτική Επιχειρηματική Συμβουλευτική μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να απαντήσετε σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις προκλήσεις που παρουσιάζονται σε εσάς προσωπικά και στην επιχείρησή σας, με πολύ καλύτερο τρόπο, επιτυγχάνοντας όχι μόνο συγκεκριμένους στόχους αλλά μια σταθερή βελτίωση σε κάθε επίπεδο. Έχοντας τον δικό σας Προσωπικό Σύμβουλο όλο το έτος, σε πραγματικό χρόνο όταν το χρειάζεστε, χτίζετε ένα καλύτερο αύριο σε κάθε τομέα της δουλειάς αλλά και της ζωής σας.

Υπηρεσίες

Το Private Business Consulting από εμάς περιλαμβάνει

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αναγνωρίζοντας και ερμηνεύοντας τις συμπεριφορές των πελατών, δεν ακούμε απλά τις ανάγκες τους αλλά τις κατανοούμε και τις αισθανόμαστε. Αυτό ο πελάτης το λαμβάνει σε κάθε επαφή του μαζί μας. Έτσι δημιουργούμε πιστούς πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η εξυπηρέτηση είναι το δεδομένο, η ποιοτική εξυπηρέτηση το ζητούμενο. Η θετική στάση στην εξυπηρέτηση είναι ένα σημαντικό, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ίσως το σημαντικότερο που μπορούμε να έχουμε έναντι των ανταγωνιστών μας. Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των δυσαρεστημένων πελατών δεν παραπονιούνται, απλώς σταματάνε να είναι πελάτες της επιχείρησης μας και δεν επιστρέφουν ξανά ποτέ. Εκπαιδεύοντας το προσωπικό μας στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης, δίνουμε στην επιχείρησή μας την σταθερή ενέργεια που χρειάζεται: διατήρηση υπάρχοντος πελατολογίου και απόκτηση νέου.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η επικοινωνία είναι λεκτική και μη λεκτική, Χρειάζεται να αντιλαμβανόμαστε όσα λέγονται σε μια συζήτηση, αλλά ακόμη περισσότερο χρειάζεται να αντιλαμβανόμαστε όσα δεν λέγονται σε αυτήν. Η εκπαίδευση των στελεχών στην γλώσσα σώματος τα κάνει ικανά να αντιλαμβάνονται τα νοήματα κι όχι απλώς τις λέξεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Πετυχημένη πώληση είναι αυτή που ο αγοραστής δεν την αντιλαμβάνεται σαν πώληση, αλλά σαν εξυπηρέτηση των συμφερόντων του. Με εκπαίδευση στην Βιωματική πώληση το τμήμα πωλήσεων αποκτά την απαραίτητη ικανότητα, να πετυχαίνει υψηλότερους στόχους με μικρότερο κόστος ατομικό κι επιχειρησιακό. Διαπραγμάτευση είναι κάθε διάδραση στα πλαίσια μιας εργασιακής ημέρας. Δεν είναι η άσκηση εξουσίας, αλλά μια σημαντικότατη δεξιότητα ώστε να μπορούμε να κερδίζουμε όσα εμείς θέλουμε μέσα από κάθε διαφωνία και αντιπαράθεση με τρόπο ωφέλιμο για κάθε πλευρά.

ΗΓΕΣΙΑ

Η κεφαλή κάθε επιχείρησης είναι η ηγεσία της. Διευθυντές , προϊστάμενοι , και υπεύθυνοι υπάρχουν σε κάθε επιχείρηση. Ηγέτες όμως σε λίγες. Το μεγαλύτερο λάθος των διευθυντικών στελεχών είναι η όμοια αντιμετώπιση όλων, και η απουσία συμπεριφορικής ευελιξίας στους υφισταμένους τους. Είναι σημαντικό να αναπτύξουν τις δεξιότητες εκείνες που θα τους κάνουν ηγέτες στα μάτια όλων των ανθρώπων της επιχείρησης.
Και τέτοιες δεξιότητες είναι για παράδειγμα: η αποτελεσματική επιβράβευση, η σωστή κατανομή ευθυνών αλλά και πρωτοβουλιών, η σωστή διαχείριση του χρόνου, η ορθή χρήση λογικής και συναισθήματος στις αποφάσεις κ.α

Διαφήμιση

Όποιο προιόν κι αν διαθέτετε για προώθηση, σας δίνουμε την ιδέα ΔΩΡΕΑΝ. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας λέγοντας μας ακριβώς τι θέλετε να διαφημίσετε και εμείς εντός 7 ημερών θα σας έχουμε έτοιμο το βασικό concept της προώθησης που χρειάζεται το προιόν σας, εντελώς δωρεάν.
(Χρέωση θα υπάρξει μόνο στην περίπτωση που θα θελήσετε να χρησιμοποιηθεί σε διαφήμιση με δημιουργία του είτε από δικούς μας είτε από δικούς σας συνεργάτες.) Η διαφήμιση μπορεί να γίνει τηλεοπτική, ραδιοφωνική, έντυπη, και ιντερνετική.

Ο δικος σας Προσωπικος Συμβουλος ολο το ετος, σε πραγματικο χρονο οταν το χρειαζεστε

Ξεκινήστε τώρα

ΕΛΛΑΔΑ

Στ. Καζαντζίδη 47, κτίριο THERMIS I, Θέρμη Θεσσαλονίκη, 57001
Phone: 0030 2310404022

PANAMA

REGUS TOWER CENTER,
50th street & Elvira, 35th floor, Panama City
Phone: 001 857 239 0934